Italian Festival

Toszkán táska
Mutasd az olasz éned!
www.toszkantaska.hu

Gyönyörű színárnyalataiknak és egyedi formaviláguknak köszönhetően a Tuscany Leather táskák hamisítatlan olasz életérzést sugároznak. Az olasz Altavilla család által alapított márka a hagyományos toszkán növényi cserzés és kézműves bőrkészítés szaktudását ötvözi a modern dizájnnal. 2011-ben pedig elnyerte a toszkán termékek külföldi népszerűsítéséért járó legrangosabb „OK ITALIA” díjat. A táskák növényi kivonatokkal kikészített bőrből készülnek, mérgező kemikáliák felhasználása nélkül, környezetbarát módon. A rendezvény ideje alatt kedvezményesen vásárolhat a www.toszkantaska.hu webáruházban, ha fizetéskor megadja a következő kuponkódot: ITALIAN20.

Felajánlás:
Bármely termék vásárlása esetén 20% kedvezmény az ITALIAN20 kuponkód megadásával.1052 Budapest, Párizsi utca 1.
4024 Debrecen, Piac utca 16.
+ 36 1 235 08 18

Az időtlen elegancia megnyilvánulása.

Az erős identitás, a kiemelkedően egyéni stílus és a vitathatatlan minőség azok az értékek, amelyekre a Luisa Spagnoli világa ma is épül. Egy olyan világ, amelynek nyelvezete szorosan összeforr a választékossággal, a kifinomult ízléssel és a modernitással. Az összes alapanyagot úgy válogatjuk, hogy minden egyes kötöttáru vagy szabászati modell a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljen, amelyet többek között a legújabb technológiák alkalmazásának és minden munkafázis alapos ellenőrzésének köszönhetően érünk el. Ez a garanciája annak a fontos versenyelőnynek, amely az Olasz Stílust magát jellemzi.

A Made in Italy stílusnagykövete fennállásának 90. évfordulóját ünnepelve egy különleges, limitált kiadású hernyóselyem organza ruhát bocsátott ki.

Felajánlás: A Fesztivál időtartama alatt 250.000 HUF vásárlás felett 15% kedvezményt adunk!

 

1048 Bp. Farkaserdő u.15
+36 30 355 8953
www.fitomelatonina.hu

Boldogságot teremtő pszicho kozmetikum

Termékeink Észak Olaszországból Trento városából, az EFFEGILAB gyárból származnak. Megalkotójuk dr. Francesca Ferri gyógyszerész, homeopata, kozmetikus és kozmetológus. A növényi alapú Fitomelatonin az egész szervezetre jótékony hatású, boldogságot idéz elő, vagyis ez a csodálatos „boldogság hormon” hozzájárul a szervezet jóllétéhez, ezért nevezzük pszicho kozmetikumnak. Fontos nekünk, hogy vendégeink számára egészséges, tiszta kozmetikummal eredményes kezeléseket kínáljunk. Kezeléseink során biztosítjuk vendégeink számára a teljes kikapcsolódást és a lelki nyugalmat, a teljes testi-lelki megújulást.

Felajánlás: Kozmetikai kezelések igénybevétele esetén 20%, Termék vásárlás esetén 10% kevdezményt biztosítunk!
Online nyereményjáték felajánlás: Bőrfiatalító hatású Fitomelatonina arc- és testkezelés.
 

GAS JEANS
1113, Budapest, Daróczi u. 2-4.
+36 1 279 2580
www.gasklub.hu

A GAS Jeans kiváló minőségű ruházati termékeiről híres olasz márka. Mai napig az olasz Grotto család tulajdonában és irányítása alatt áll. Küldetésünk: Olyan termékeket kínálni, melyek megfelelnek a mai kor ízlésének, mégis felül tudják múlni a pillanat divatját. Minden alkalomra funkcionális alapdarabokat nyújtani, melyek képesek kifejezni viselőjük személyiségét és stílusát, ezáltal egyediek és személyre szabottak. Termékeink közül kiemelendő a FARMER, mely a GAS DNS-e, történelme és jövője egyben. Pozitivitás, frissesség és hitelesség - ezzel a három szóval lehet röviden jellemezni a márkát.

Felajánlás: 20% a termékek árából. Az akció GAS Klub regisztráció után érvényes, eredeti árból értendő és egyéb kedvezménnyel nem vonható össze. Regisztráció: www.gasklub.hu


Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121
+36 20 6656 240
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.veryitaly.weebly.com


Pasquale Autiero chef és vendéglátó konzulens üzlete a Bottega del tartufo kiváló minőségű olasz termékek széles választékát kínálja.
Az Azienda Giuliano Tartufi Pasquale szarvasgomba alapú termékein kívül a Salumificio Emmedue díjnyertes termékei is megvásárolhatóak, melyek szigorúan gluténmentesek, valamint a Gagliardi Rosetta extraszűz olívaolaj, mely évek óta megnyeri a BIOL elnevezésű nemzetközi versenyt. Javasoljuk, hogy kóstolják meg nálunk a lucanói szárított paprikát, mely jellegzetes dél-olasz termék és itt, Magyarországon újdonságnak számít az ínyencek számára.
A Bottega del Tartufo mindenféle eseményhez biztosít „aperitivo italiano” stílusú catering szolgáltatást, magas minőségű alapanyagok felhasználásával és kiváló éttermek neves chéfeire támaszkodva. Az „aperitivo italiano” napjainkban szerves részét képezi a magyarországi golf köröknek. Jelen vagyunk a HIGHLANDER GOLF CLUB eseményein, ahol a termékeinkből készülő APERIGOLF elnevezésű menün túl egy családoknak szóló rendezvényen is részt veszünk. Ott leszünk a PANNONIA GOLF & COUNTRY CLUB és a ST. LŐRINC KLUBBAN-ban. Szolgáltatásaink ideálisak születésnapok, évfordulók, megnyitók és céges események esetén is.

A kedvezmény, amit kínálunk:

- 15% minden szarvasgombás termékre

- 10% minden tálcás szalámira

- 20% minden tömbszalámira